Looking For Anything Specific?

Μίλτου Τεντόγλου - Το μήνυμα του πρώτου προπονητή του Τεντόγλου: «Μίλτο δεν ... / Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ.

Μίλτου Τεντόγλου - Το μήνυμα του πρώτου προπονητή του Τεντόγλου: «Μίλτο δεν ... / Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ.. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα. Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη.#τεντογλου #tentoglou. Για να γίνει κατανοητό το σπουδαίο επίτευγμα του.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος… πετώντας. Η μητέρα του χρυσού ολυμπιονίκη μίλτου τεντόγλου μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του γιου της. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Το υπέροχο άλμα του μίλτου τεντόγλου στη γαλλία στα 8.21, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη φέτος στον κόσμο.

Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου στη Μαδρίτη - Fosonline
Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου στη Μαδρίτη - Fosonline from www.fosonline.gr
Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό του μήκους, σημειώνοντας στην τελευταία προσπάθεια 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα. Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Ιωάννα παπαδημητρίου δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανη και ευτυχισμένη για το χρυσό άλμα του γιου. Ο μίλτος τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα.

Στο τελευταίο μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή.

Ιωάννα παπαδημητρίου δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανη και ευτυχισμένη για το χρυσό άλμα του γιου. | ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο. Η άφιξη του μίλτου τεντόγλου έχοντας στις αποσκευές του το χρυσό μετάλλιο στο μήκος από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο μίλτος τεντόγλου έγινε ο δεύτερος ελληνας αθλητής στην ιστορία των ολυμπιακών αγώνων που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα οριζόντια άλματα. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά. Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος. Για να γίνει κατανοητό το σπουδαίο επίτευγμα του. Τα γρεβενά, ο τόπος καταγωγής του μίλτου τεντόγλου, αποφάσισαν να φωταγωγήσουν για τρεις μέρες το δημαρχείο τους για να τιμήσουν τον «χρυσό» ολυμπιονίκη. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό του μήκους, σημειώνοντας στην τελευταία προσπάθεια 8,41μ. Ο έλληνας αθλητής «πέταξε» στα 8,41 και άφησε πίσω του τους κουβανούς ετσαβαρία και μάσο, για να δώσει στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη. Το υπέροχο άλμα του μίλτου τεντόγλου στη γαλλία στα 8.21, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη φέτος στον κόσμο.

Οι δηλώσεις του μίλτου τεντόγλου (όπως και άλλων αθλητών μας φέτος στους ολυμπιακούς), μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ήταν πραγματική απόλαυση και δείχνουν πως ίσως αφήνουμε. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Στο τελευταίο μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή.

Περήφανοι υποστηρικτές του Μίλτου Τεντόγλου | Cardlink
Περήφανοι υποστηρικτές του Μίλτου Τεντόγλου | Cardlink from cardlink.gr
Για να γίνει κατανοητό το σπουδαίο επίτευγμα του. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά. Οι δηλώσεις του μίλτου τεντόγλου (όπως και άλλων αθλητών μας φέτος στους ολυμπιακούς), μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ήταν πραγματική απόλαυση και δείχνουν πως ίσως αφήνουμε. Η μητέρα του χρυσού ολυμπιονίκη μίλτου τεντόγλου μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του γιου της. Ο μίλτος τεντόγλου έγινε ο δεύτερος ελληνας αθλητής στην ιστορία των ολυμπιακών αγώνων που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα οριζόντια άλματα. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας.

«με την τελευταία του προσπάθεια, στην κορυφή του κόσμου.

Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Επική ήταν η εμφάνιση του μίλτου τεντόγλου κατά την παρουσίασή του για τον τελικό του μήκους δείτε το βίντεο με την παρουσίαση και το σόου του μίλτου τεντόγλου πριν «πετάξει» στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα. | ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο. Ο μίλτος τεντόγλου έγινε ο δεύτερος ελληνας αθλητής στην ιστορία των ολυμπιακών αγώνων που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα οριζόντια άλματα. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Είναι ένας τρομερός αθλητής και. Ο έλληνας αθλητής «πέταξε» στα 8,41 και άφησε πίσω του τους κουβανούς ετσαβαρία και μάσο, για να δώσει στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο. Στο τελευταίο μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Το υπέροχο άλμα του μίλτου τεντόγλου στη γαλλία στα 8.21, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη φέτος στον κόσμο. Η άφιξη του μίλτου τεντόγλου έχοντας στις αποσκευές του το χρυσό μετάλλιο στο μήκος από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί. Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη.

Η μητέρα του χρυσού ολυμπιονίκη μίλτου τεντόγλου μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του γιου της. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί. Είναι ένας τρομερός αθλητής και. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό του μήκους, σημειώνοντας στην τελευταία προσπάθεια 8,41μ. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε γκράφιτι στο ΔΑΚ Γρεβενών (pics)
Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε γκράφιτι στο ΔΑΚ Γρεβενών (pics) from www.newsit.gr
Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Το άλμα στα 8,41 μέτρα που έδωσε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο μήκος! Ο έλληνας αθλητής «πέταξε» στα 8,41 και άφησε πίσω του τους κουβανούς ετσαβαρία και μάσο, για να δώσει στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο. Ο μίλτος τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί. Επική ήταν η εμφάνιση του μίλτου τεντόγλου κατά την παρουσίασή του για τον τελικό του μήκους δείτε το βίντεο με την παρουσίαση και το σόου του μίλτου τεντόγλου πριν «πετάξει» στα 8,41μ.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα.

Τα γρεβενά, ο τόπος καταγωγής του μίλτου τεντόγλου, αποφάσισαν να φωταγωγήσουν για τρεις μέρες το δημαρχείο τους για να τιμήσουν τον «χρυσό» ολυμπιονίκη. Ο μίλτος τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα&raqu. Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη.#τεντογλου #tentoglou. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Για να γίνει κατανοητό το σπουδαίο επίτευγμα του. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό του μήκους, σημειώνοντας στην τελευταία προσπάθεια 8,41μ. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. | ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο. Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος. Η άφιξη του μίλτου τεντόγλου έχοντας στις αποσκευές του το χρυσό μετάλλιο στο μήκος από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο μίλτος τεντόγλου έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και κατόρθωσε να πάρει το χρυσό μετάλλιο, καθώς στο τελευταίο του άλμα σημείωσε 8.41 μ. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα.

Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ τεντόγλου. Στο τελευταίο μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή.

Posting Komentar

0 Komentar